Hello friends. Today we haven’t visited any country for dinner as Ian and I were out at a Networking event, which was a fantastic evening and we met lots of like minded people who are, like us, trying to make the lives of other s better.

Friday is our next stop – not tomorrow as music is the evening event and catching what you can catch is normal – on our journey and we are visiting Russia. It will be interesting as we are having a dinner party and I have to create or find not only one course but three – well four if you count the cheese board. So where to start? Russian food not my speciality and would love to cook something other than a stroganoff. I am limited as hubby doesn’t eat cabbage or beetroot and I believe they use these ingredients in a Borscht?

I will of course trawl the net, books and magazines I have at home, but if you have any suggestions then please leave them. look forward to hearing form you.

Now in Russian…
Здравствуйте друзья. Сегодня мы не посетили любую страну на ужин , как Ян и я были на мероприятии Networking , который был фантастический вечер , и мы встретились много единомышленников , которые , как и мы , пытается сделать жизнь других лучше, .

Пятница наша следующая остановка – не завтра , как музыка является вечернее мероприятие и ловить то, что вы можете поймать нормально – на нашем пути , и мы приехали в Россию. Это будет интересно, как мы имеющий обед , и я должен создать или найти не только один курс , а три – четыре хорошо , если считать доску сыра. Так с чего начать ? Русская кухня не моя специальность , и хотелось бы , чтобы приготовить что-то другое , чем бефстроганов . Я , как муженек ограничивается не ест капусту или свеклу , и я считаю, что они используют эти ингредиенты часто в борщ ? Я считаю

Я , конечно, трал сети, книги и журналы у меня дома , но если у вас есть какие-либо предложения , пожалуйста, оставьте их. с нетерпением ждем форму, вы – https://translate.google.com/

🙂

Advertisements